Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου CMS

Πολύ εύκολη περιοχή διαχείρισης που σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο ώστε να αλλάζετε εύκολα το περιεχόμενο σε τακτικά χρονικά διαστήματα, διατηρώντας τον ιστότοπό σας ενημερωμένο.
Πολυγλωσσικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS)

Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που διαθέτουμε είναι εξαιρετικά εύχρηστο και εύκολα κατανοητό, ακόμη και για χρήστες χωρίς εμπειρία.

Έχουμε αναπτύξει ένα εύχρηστο και ευέλικτο περιβάλλον εργασίας CMS που καθιστά εύκολη την διαχείριση του περιεχόμενου της ιστοσελίδας σας οποιαδήποτε στιγμή.
Σας επιτρέπει να τροποποιείτε και να προσθέτετε με απλό τρόπο νέο περιεχόμενο στην ιστοσελίδα σας, να καταργήσετε ή να αλλάξετε το παλαιότερο, ώστε να έχετε πάντα ένα ενημερωμένο site που θα προσελκύει το κοινό σας.
Έχει μία απλή πλοήγηση, παρόμοια με της ιστοσελίδας, επομένως ο χρήστης δεν χρειάζεται παρά μόνο λίγα λεπτά για να καταλάβει τον τρόπο που λειτουργεί ακόμη και χωρίς εκπαίδευση, χωρίς να μπερδεύεται ή να κουράζεται.
Επίσης είναι διαθέσιμο και στα ελληνικά.

Οφέλη του προγράμματος διαχείρισης του site

Η εφαρμογή ενός CMS, ειδικά αν είναι εύχρηστο, μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη για την επιχείρηση, όπως:

Εξοικονόμηση χρόνου: η ενημέρωση της ιστοσελίδας με νέο περιεχόμενο μπορεί να γίνει από εσάς και το προσωπικό σας σε πραγματικό χρόνο, με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε.
Εξοικονόμηση χρημάτων: εάν το web site σας απαιτεί μηνιαίες ή ημερήσιες ενημερώσεις, μπορείτε πλέον να το ενημερώνετε μόνος σας οπότε θα εξοικονομήσετε χρήματα.

Το λογισμικό του προγράμματος διαχείρισης περιεχομένου που δημιουργήσαμε μας ανήκει και δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμολόγηση της ιστοσελίδας.
Ωστόσο σας παρέχεται η χρήση του για την ενημέρωση της ιστοσελίδας σας.